Michael Jacksonin elämä 5 sekunnissa – parodiavideo liian mauton?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten menehtynyt poptähti Michael Jackson on hänen ystävänsä, muusikko Will.i.amin mukaan vielä vahvasti hengessä mukana. Mies avautui nimittäin äskettäin siitä, että popin kuningas kummittelee hänen kotistudiollaan.

Kuva: YouTube

Nyt eräs parodiavideo on kiteyttänyt viiteen sekuntiin Michael Jacksonin värikkään ja monia juonenkäänteitä sisältäneen elämän. Koominen video typistää artistin elämän yksinkertaiseen ja ehkä hieman rasistiseenkin muodonmuutokseen.

Äskettäin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.