X Factor -kilpailija potkittiin ulos finaalista – sekoili kännissä harjoituksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -kilpailun voittajaksi valittiin viikonloppuna 24-vuotias James Arthur, joka herkisti miljoonien sydämiä koskettavilla tulkinnoillaan ja sovituksillaan. Kitaristi-lauluntekijä kilpaili voitosta Jahmene Douglasin kanssa.

Nyt kolmanneksi finaalitaistossa jääneen Christopher Maloneyn kerrotaan riehuneen X Factor -ohjelman kulisseissa vain päivää ennen varsinaista finaalia. 34-vuotiaan miehen kerrotaan saapuneen päivällä lauluharjoituksiin umpihumalassa ja käyttäytyneen väkivaltaisesti muita kohtaan esiintymislavalla.

Take That -yhtyeestä tutun Gary Barlow’n ryhmässä kisaillut Maloney muun muassa kertoi haluavansa lopettaa kilpailun kesken ja matkustaa takaisin kotikonnuilleen Liverpooliin. Maloney oli ryypiskellyt runsaasti ennen finaalipäivää. Miehen kisa päättyi nolosti, kun tuottajat eivät enää päästäneet häntä esiintymään.

– Hän halusi esiintyä, mutta tuottajat eivät päästäneet Christopheria lavalle. Hän ei ollut harjoitellut yhtään, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Christopher Maloney nousi taannoin otsikoihin, kun kilpakumppani Kye Sones väitti laulajan äänestävän itseään ohjelman aikana. Sittemmin Maloney joutui median ryöpyttelemäksi, kun hänen väitettiin käyttäytyvän väkivaltaisesti naisia kohtaan. Maloneyta on pidetty X Factor -ohjelman kohutuimpana kilpailijana.