Expendables-tuottajat oikeuteen – syynä kuolemaan johtanut onnettomuus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2010 ilmestynyt toimintaelokuva The Expendables sai jatkoa viime kesänä The Expendables 2 -elokuvan muodossa. Toimintaelokuvassa nähtiin upea tähtikaarti, sillä mukana olivat esimerkiksi Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jean Claude Van Damme ja Chuck Norris.

Nyt elokuvan tuottajat ovat vaikeuksissa, sillä yli vuosi sitten elokuvan kuvauksissa sattuneessa onnetomuudessa loukkaantunut stunttimies on nostanut kanteen heitä kohtaan. Jet Lin stunttimiehenä toimineen Nuo Sunin mukaan toimintakohtaus ei ollut asiaankuuluvasti järjestelty siitä vastanneiden ihmisten taholta.

E! News -verkkosivuston mukaan mies vaatii korvauksia saamistaan vammoista, jotka saattavat olla pysyviä ja aiheuttavat edelleen henkistä ja fyysistä kipua. Toinen stunttimies Kun Liu ei selvinnyt onnettomuudesta hengissä. Hänen vanhempansa nostivat heinäkuussa niin ikään kanteen tuotantoyhtiötä vastaan, sillä heidän mukaansa tämä on vastuussa miehen kuolemasta.