Koiran ja taaperon lenkkivideo ihastuttaa – voiko suloisempaa olla?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Voiko söpömpää olla? Koiran ja taaperon lenkkihetki ihastuttaa verkossa – katso videoJos perheeseen on syntynyt uusi tulokas, lemmikkikoirilla saattaa mennä hetki totutella pienokaisen läsnäoloon. Yleensä lemmikkikoira tulee kuitenkin hyvin toimeen vauvojen ja taaperoiden kanssa.

Kuva: YouTube

Verkossa julkaistaankin usein videoita, joissa nähdään vauvojen ja koirien yhteisiä leikkihetkiä. Nyt verkossa ihastuttaa eräs nettivideo, jossa nähdään parhaiden ystävyksien ulkoiluhetki. Videolla raitapaitainen taapero kävelee hiekkatiellä suuren koiran kanssa. Taapero taluttaa koiraa, joka tallustelee rauhallisesti pienen kaverinsa rinnalla.

Taapero päättää yhtäkkiä keskeyttää kävelylenkin, kun hän huomaa hiekkatiellä pienen lätäkön. Poikalapsi irrottaa otteensa punaisesta talutushihnasta ja päästää koiran vapaaksi. Tunnollinen koira ei kuitenkaan jätä pienokaista oman onnensa nojaan, sillä se odottaa liikkumattomana vesilätäkössä pomppivaa kaverustaan.