Pöllön ja kissan uskomaton ystävyys – nettivideo ihastuttaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vapaina liikkuville kissoille on luontaista ainakin leikkiä saalistusta. Suurin osa kissoista saattaa saalistaa esimerkiksi pieneläimiä. Nyt verkossa ihastuttaa eräs kissavideo, jossa nähdään kahden täysin toisestaan poikkeavan eläinlajin välinen ystävyysside.

Kuva: YouTube

Viime vuonna Fum-niminen kissa ja Gebra-niminen pöllö nousivat nettihitiksi, kun heidän leikkihetkestään kuvattua videota katsottiin YouTube-palvelussa yli neljä miljoonaa kertaa. Nyt kaksikon touhuista on julkaistu uusi video.

Kissa ja pöllö muun muassa leikkivät puunoksilla ja tökkivät toisiaan hellävaraisesti. Kaverukset nauttivat toistensa seurasta ruohikon keskellä. Ne näyttävät tulevan loistavasti toimeen. Eläinten välinen kiintymys on ihastuttava näky.