Courtney Stodden uhkeana punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Itseään huimasti vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin nainut teinivaimo Courtney Stodden joutui äskettäin julkisuuden valokeilaan, kun hänen väitettiin lähennelleen Couple’s Therapy -realityohjelmassa erästä miestähteä aviomiehensä silmien edessä.

Nyt 18-vuotias kohublondi nähdään punaisella matolla kamppailulajien kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa. Courtney ei pelkää poseerata estottomasti kultaisessa iltapuvussaan ja valkoisessa puuhkassaan paparazzeille. Tähden asu muistuttaa hieman erästä edesmennyttä julkkiskaunotarta, ja toimittajat kutsuvatkin häntä videolla uudeksi Anna Nicole Smithiksi.

Äskettäin Courtney Stodden joutui kiistanalaisen huomion kohteeksi, kun eri tahot väittivät hänen muhkeita rintojaan silikoneiksi. Kaunotar vieraili jopa plastiikkakirurgin pakeilla todistaakseen rintojensa olevan luomua. Neitokainen on sittemmin esitellyt rintamustaan useissa vihjailevissa asuissa.