Anne jätti pikkuhousut kotiin – jalkoväli paljastui kameroille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkinäyttelijätär Anne Hathawayn ura on parhaillaan taas noususuunnassa. Tuoreimmassa Batman-elokuvassa kissanaista esittänyt Hathaway nähdään pian Suomenkin valkokankailla Les Miserables -elokuvassa prostituoidun roolissa.

Nyt 30-vuotias Anne Hathaway on liittynyt paljasta jalkoväliään vilauttaneiden Hollywood-kaunottarien listalle. Les Miserables -elokuvan New Yorkin ensi-iltaan saapunut tähti kuvattiin nimittäin astumassa ulos autosta nolon vaatemokan saattelemana. Tähden yllä ollut mekko nimittäin nousi tarkoitettua korkeammalle paljastaen tähden tulleen juhliin niin sanotusti kommandona – ilman pikkuhousuja.

Amerikkalainen Anne Jacqueline Hathaway syntyi Brooklynissä, mutta varttui New Jerseyssä. Näyttelijätär meni syyskuussa naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.