Päivän piristys: Energisen kissanpennun temmellys ihastuttaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kissanomistajat ikuistavat usein lemmikkinsä hauskoja temmellyksiä videolle, ja julkaisevat niitä verkossa. Suloiset kissanpentuja vilisevät videot saavatkin usein paljon katsojalukuja. Nyt verkossa ihastuttaa erään energisen kissanpennun leikkihetki.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään Nikita-niminen kissanpentu, jolta ei virtaa puutu. Valkoraidallinen lemmikki muun muassa hyppelehtii sängyllä innokkaasti. Videon kuvaajan käsileikki saa kissanpennun villiksi, ja se yrittääkin hyökätä ”vastustajansa” kimppuun leikkisällä tavalla.

Suurisilmäinen pienokainen tekee myös kuperkeikan sängyn päällä vauhdikkaiden touhujensa lomassa. Videolla nähdään myös kuinka kissanpentu yrittää napata videon kuvaajan sormen suuhunsa. Kissa temmeltää villisti myös ruokakippojen luona.