Tallentuiko UFO videolle Yhdysvalloissa?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tunnistamattomista lentävistä esineistä on kirjattu havaintoja ympäri historian. Hiljattain kahden Yhdysvallan suurkaupungin, San Franciscon ja New Yorkin, asukkaat saivat ihmetellä kaupunkien yllä leijuneita selittämättömiä valoilmiöitä.

Yhdysvaltain itä- ja länsirannkon havainnot tapahuivat viikon sisällä toisistaan. Kummassakin tapauksessa silminnäkijät havaitsivat kolme leijuvaa valopistettä, jotka näyttivät muodostavan kolmion kaupunkien taivaalle. Paikalliset viranomaiset tai tutkijat eivät ole toistaiseksi pystyneet selittämään ilmiötä.

– Aluksi luulin, että tequila aiheutti minulle näköharhoja. Minä ja muut silminnäkijät olimme täysin hämmästyneitä Valenciassa näkemistämme valoista, San Franciscossa ilmiötä todistanut Enrique Barrios kuvaili paikalliselle Mission MIssion -sivustolle.

– Ne eivät ole planeettoja eivätkä tähtikuvioita. Ne eivät ole meteoriittejä, eikä se ole kuu, Kaliforniassa sijaitsevan planetaarion tutkija Bing Quock totesi CBS5-uutissivustolle.

Havainnot tehtiin varsiin sopivaan aikaan, sillä maya-intiaanien kalenterin ajanlasku päättyy 21. joulukuuta. Jotkut ihmiset nimittäin uskovat maailmanlopun tai ihmisikuntaa koettelevien suurten mullistusten saapuvan kyseisenä päivämääränä.