Nainen ei ole koskaan tehnyt töitä – tienaa tukirahoja 20 000 euroa vuodessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Veronmaksajien ja valtion kustantamat tukirahat aiheuttavat jatkuvasti voimakkaita mielipiteitä niin politiikassa kuin arkielämässäkin. Nyt eräs perheenäiti on paljastanut julkisuudessa elävänsä suhteellisen vaurasta elämää, vaikka hän ei ole koskaan käynyt töissä.

Britanniassa asuva 20-vuotias Leanna Broderick elää työttömänä. Kahden lapsen äidillä ei ole kuitenkaan huolen häivää perheen talousasioista, sillä naisen mukaan hän saa vuodessa 15.500 puntaa, eli noin 20.100 euroa, valtion tukia. Kahden lapsen äidin mukaan hänen ei kannata tehdä pienipalkkaista työtä, koska hän tienaa tarpeeksi tukirahoilla.

Leanna Broderick on laittanut rahaa säästöön, jotta hän voi ostaa tyttärilleen Zelekahille ja Zakirahille hulppeita joululahjoja. Työtön nainen aikoo ostaa molemmille lapsille 20 joululahjaa, kuten iPad-laitteet, kultakoruja ja merkkivaatteita. Viime jouluna tyttölapset saivat yhteensä 100 arvokasta lahjaa.

– Viime vuonna säästin 2.500 puntaa (3.200 euroa) ja ostin lapsilleni Burberryn ja Ralph Laurenin vaatteita, Leanna Broderick kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Perheenäiti lopetti opiskelun 16-vuotiaana. Naisen mukaan hän ei välitä, vaikka ihmiset ärsyyntyisivät hänen elämäntavastaan. Broderick tuli ensimmäisen kerran raskaaksi 17-vuotiaana. Perhe asuu Lontoon alueella kolmiossa. Tänä vuonna hän aikoo remontoida lapsilleen näyttävän Disney-teemaisen makuuhuoneen, johon tulee muun muassa erään sisustussuunnittelijan taidetta.