Teiniäiti rajussa alamäessä: ”Äiti löysi piikittämässä huumeita suoneen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans meni aiemmin tällä viikolla naimisiin poikaystävänsä Courtland Rogersin kanssa. Pariskunta kihlautui kesällä, ja astui alttarille vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt 20-vuotias Jenelle Evans on joutunut hurjien huumeväitteiden keskiöön. Nuoren naisen Ashleigh-sisko nimittäin väittää Evansin joutuneen Pohjois-Carolinassa sijaitsevaa vieroitushoitolaan, koska teiniäiti on riippuvainen heroiinista. Teiniäiti jäi kiinni heroiinin käytöstä, kun hänen äitinsä näki tyttärensä piikittämässä vaarallista ainetta suoneensa.

– Äitini oli ensimmäinen, joka tajusi Jenellen käyttävän heroiinia. Hän meni Jenellen kotiin, ja löysi tyttärensä piikittämässä itseään, Ashleigh Evans Wilson kertoi Radar Online -sivustolle.

Isosiskon mukaan teiniäidin elämä on suistumassa pois raiteiltaan. Hänen tuore aviomiehensä on joutunut poliisien syyniin petosepäilyjen takia. Huumeongelmainen Jenelle Evans harmitteli äskettäin sitä, että hänen pika-avioliitostaan julkaistaan negatiivisiä nettikirjoituksia.

Jenelle Evans joutui kesällä putkaan entisen poikaystävänsä Gary Headin kanssa. Poliisit pidättivät pariskunnan eräänä viikonloppuna, koska he olivat ajautuneet rajuun tappeluun. Teiniäidin poikaystävä oli muun muassa yrittänyt kuristaa Evansia lakanalla. Sittemmin selvisi, että molemmat osapuolet olivat hakanneet toisiaan. Lisäksi heidän kodistaan löytyi huumeita, huumevälineitä ja reseptilääkkeitä.