Mitä ihmettä Amanda teki televisiolähetyksessä? Räppäsi sammakkona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla ja Hollywood-näyttelijänä. Entinen lapsimalli nähdään pian Les Miserables -elokuvassa. Amanda tunnetaan myös laulutaidoista, joita on kuultu hänen musikaalirooleissaan.

27-vuotias näyttelijätär nähtiin hiljattain vieraana Ellen DeGeneresin huippusuositussa ohjelmassa. Amanda kertoi viettäneensä taannoin iltaa Tokiossa muiden Les Miserables-näyttelijöiden kanssa. Hän tunnusti intoutuneensa muutaman sake-lasillisen jälkeen räppäämään hiphop-legenda 2Pacin klassikkokappaletta California Love paikallisessa karaokessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tämän paljastuttua juontaja Ellen DeGeneres pyysi Amandaa luomaan tilanteen uudelleen ohjelmassaan. Näyttelijätär puki päähänsä sammakkonaamarin, otti mikrofonin käteensä ja esitti kappaleen innostuneelle yleisölle. Amanda muisti California Love -kappaleen sanat ulkoa paljastaen salaiset hiphop-taitonsa televisiokatsojille.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muuassa mainoksissa Leighton Meesterin kanssa. Amanda teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.