Aviomies petti – vaimon näyttävä kostoisku videolle

Lifestyle · Neea Jokinen

Uskottomuus ja pettäminen ovat usein syynä parisuhteiden ennenaikaiseen päättymiseen. Petetyksi joutunut osapuoli saattaa janota kumppanilleen kostoa. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään erään naisen näyttävä kosto.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Brasilian Sao Paulossa ikuistetulla videolla nimittäin nähdään, kuinka nainen tuhoaa pettäjämiehensä menopelin julkisella paikalla. YouTube-palvelussa julkaistussa videossa punahiuksinen nainen riehuu mustan Honda Civic -merkkisen auton ympärillä valtava vasara kädessään.

Nainen muun muassa hakkaa työkalulla auton tuulilasin pirstaleiksi. Petetyksi joutuneen vaimon kosto sai ohikulkijoiden huomion, sillä lukuisat ihmiset tuijottivat naisen raivokasta tunteiden purkausta. Videon lopussa vaimo nappaa tyynesti laukkunsa ja poistuu paikalta ihmisten hurraamana.