Suosikkinäyttelijä joutui synttäripilan kohteeksi: ”Kukaan ei tullut juhliin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muusikko-näyttelijä Jamie Foxx on tehnyt elokuvien ohella näyttävää uraa musiikin parissa. Hänet tullaan näkemään pian Django Unchained -elokuvassa, joka saa Suomen ensi-iltansa 18. tammikuuta.

45 vuotta täyttänyt miestähti joutui vastikään synttäripilan kohteeksi. 13. joulukuuta syntymäpäiviään viettänyt Jamie Foxx oli varma siitä, että hänen sukulaisensa olivat unohtaneet merkkipäivän kokonaan. Newyorkilaiseen Mr Chow -ravintolaan sovittu tapaaminen meni mönkään, kun kukaan ei tullut paikalle.

Samana päivänä eräs ystävä pyysi Foxxia mukaan toimittamaan erästä asiaa, ja vei pettyneen näyttelijän General-ravintolaan. Kyseinen paikka oli varta vasten varattu juhlaseurueelle. Tähden 25 läheisintä ystävää viettikin hänen kanssaan lopulta mukavan illan, uutisoi New York Post -lehti.

Foxxin tuleva Django Unchained -elokuva sijoittuu Yhdysvaltain etelävaltioihin ja se kuvaa sisällissodan syttymistä edeltäviä vuosia. Länkkärielokuvan pääosassa nähdään Christopher Waltz, Leonardo DiCaprio, Don Johnson ja muun muassa Samuel L. Jackson.