F1-perijätär shokkiasussa: Rinnat pullistelivat kuin lentopallot

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Omar Khyamista. Pariskunnan seurustelusuhde päättyi eroon, kun mies jäi kiinni seksistä muun muassa transseksuaalin kanssa.

Nyt 28-vuotias Tamara Ecclestone ikuistettiin valokuvaajien kameroille raskaana olevan Petra-siskonsa syntymäpäiväjuhlilla. Pikkumustaan pukeutunut realitykaunotar käänsi ohikulkijoiden katseita muhkealla rintamuksellaan. Bruneten mukaan hän on lihonut viime viikkojen aikana eron takia.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.