Taylor Swift kauhuissaan: ”Pelkään, että he kidnappaavat minut”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on kohistu viime viikkojen ajan poptähti Taylor Swiftin ja 18-vuotiaan One Direction -poppari Harry Stylesin romanssista. Räppäri Eminemin teinitytär joutui äskettäin kohuotsikoihin, kun hän haukkui verkossa Swiftiä prostituoiduksi seurustelu-uutisen tultua julki.

Nyt 22-vuotias Taylor Swift kertoi olevansa kiitollinen henkivartijoilleen, jotka huolehtivat supertähden turvallisuudesta. Kantria ja poppia laulavan Swiftin mukaan hänellä on paljon hulluja faneja, jotka seuraavat häntä minne ikinä hän meneekin. Laulajatähti pelkää, että hänen ahdistelijansa kidnappaavat hänet.

– Hermostun ahdistelijatapauksista. Ahdistelijat pelottavat minua. Joskus saan tietää, että joku miesfani suunnittelee kidnappaustani. Olen niin kiitollinen henkivartijoilleni, jotka pitävät minusta huolta, Taylor Swift kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Poptähti joutuu päivittäin paparazzien ympäröimäksi. Taylor Swiftin mukaan hän on tottunut paparazzeihin, sillä he kuuluvat hänen työhönsä. Laulajattaren mielestä paparazzit kuuluvat julkisuuspakettiin. Hän yrittää käyttäytyä aina rauhallisesti yli-innokkaiden faniensa ja paparazzien piirittämänä.

Taylor Swift erosi äskettäin presidenttiperheen klaaniin kuuluvasta 18-vuotiaasta Conor Kennedystä. Nuoren pariskunnan suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Swiftin kerrottiin deittailleen Stylesin kanssa jo maaliskuussa. Orastava romanssi päättyi kuitenkin nopeasti, kun laulajatar löysi verkosta One Direction -tähden pusukuvia, joissa hän suuteli erään mallikaunokaisen kanssa. Viime aikoina heidän välinsä ovat kuitenkin lähentyneet.