Victoria Silvstedt alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on saavuttanut urallaan jo monenlaista menestystä, mutta äitiyden onnea hän ei ole vielä kokenut. Neitokainen tulikin julkisuuteen äskettäin kertomalla haluavansa tappaa itsensä, mikäli ei saa omaa lasta ennen 40 ikävuotta.

Nyt 38-vuotias Victoria on poseerannut saksalaisen Bonprix-verkkokaupan alusvaatekuvissa. Otokset eivät neitokaisen muotoja peittele, sillä kaikki oleellinen näkyy hänen vaatteistaan läpi. Rohkeissa kuvissa mallikaunotar nähdään myös alusvaatteissa, jotka on koottu yhteen pelkistä naruista. Kuvien rohkeuden vuoksi jopa yleensä rohkea The Sun -lehti joutui sensuroimaan kuvia.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.