Twilight-tähti sekoili kännissä lentokentällä – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljardeja dollareita tuottaneiden Twilight-vampyyrielokuvien viimeinen osa sai taannoin ensi-iltansa. Elokuvien tähtien yksityiselämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Yksi heistä on ihmissutta esittänyt Brondon Pelletier, joka on saanut viime aikoina osakseen negatiivista julkisuutta.

Nyt 25-vuotias Bronson Pelletier on nimittäin joutunut poliisien käsirautoihin, koska hän riehui humalassa julkisella paikalla. Jared-ihmissusihahmoa näytellyt tähti pidätettiin aiemmin tällä viikolla, koska hän käyttäytyi sekavasti Los Angelesin lentoasemalla.

Näyttelijäkomistuksen kerrotaan muun muassa virtsanneen erään terminaalin lattialle. Poliisit kuljettivat juopuneen Pelletierin putkaan, josta hänet kuitenkin vapautettiin pian tapahtuneen jälkeen. Tähti on joutunut kahden viikon aikana jo kahdesti tekemisiin poliisien kanssa. Hänet pidätettiin myös 8. joulukuuta häiritsevästä humalakäyttäytymisestä, E! Online -sivusto uutisoi.

Bronson Pelletier on kanadalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Twilight-elokuvista ja Jack Sinclairin roolista nuorisosarjassa renegadepress.com. Hän on naimisissa Sabine Moestrupin kanssa. Pelletier joutui vuonna 2010 miesjoukon pahoinpitelemäksi Englannin Birminghamissa. Näyttelijän nenä murtui ja hän joutui välikohtauksen jälkeen sairaalahoitoon.