Koiran ilme paljasti: Mies vai nainen parempi autokuski?

Lifestyle · Neea Jokinen

Lemmikkikoirat matkustavat yleensä omistajiensa mukana esimerkiksi autokyydeissä. Jotkut suuret koirat joutuvat yleensä auton takaosaan ajon ajaksi. Nyt verkossa naurattaa erään miehen julkaisema otos lemmikkikoiransa reaktioista.

Ylemmässä kuvassa nähdään aurinkolaseihin sonnustautunut mies, joka ajaa Wolksvagen-merkkistä autoa. Ratin takana istuvan miehen vierellä näkyy hänen suuri koiransa, joka tuijottaa tyynenä tuulilasista ulos isäntänsä rinnalla.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Reddit-palvelussa julkaistun valokuvan kuvatekstissä mies kertoo, että hänen vaimonsa pitää itseään parempana autokuskina kuin aviomiehensä. Miehen mukaan hän antaa heidän lemmikkikoiransa toimia kiistan ratkaisijana. Toisessa kuvassa nähdäänkin hulvaton reaktio, kun koira näyttää silminnähden kauhistuneelta vaimon auton kyydissä.