Mautonta käytännön pilaa maailmanlopusta – meni täydestä sivullisiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet tahot ovat ennustaneet maailmanloppua tälle päivälle, sillä legendaarisen maya-kalenterin tiedetään tulevan loppuun 21. joulukuuta. Ihmisten peloista huolimatta elämä maapallolla näyttää ainakin vielä jatkuvan.

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään kyseisestä aiheesta tehty pila, jossa Vitaly Zdorovetskiy onnistuu pelästyttämään todenteolla bussipysäkillä odottavat ihmiset. Floridalaiset asukkaat ovat hämmästyneitä, kun mies huijaa ihmisiä, että tsunami on juuri iskenyt New Yorkiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miekkonen esittää kuulleensa uutiset juuri puhelimesta, ja kertoo itkeskellen totuuden ihmisille. Pilailija väittää myös, että vedenpaisumus on tulossa Floridan suuntaan. Monet uskovat häntä ja lähtevät paniikin vallassa juoksemaan pois pysäkiltä.