Voiko suloisempaa olla? Pandapoikanen kohtasi uuden leikkikalun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pandoja pidetään usein eläinmaailman hellyttävimpiin lukeutuvana lajina, ja verkossa onkin saatu lukuisia kertoja ihastella niiden edesottamuksia. Uhanalainen laji tarjoaa siis usein hauskoja hetkiä ihmisille esimerkiksi eläintarhoissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa eräästä pandapoikasesta kuvattu video. Nettivideolla nähdään suloinen karvakuono, joka istuu hauskassa asenossa lattialla. San Diegon eläintarhassa asuva panda pitelee käsissään vihreää palloa, joka näyttää olevan eläimen mielestä hauska lelu.

Tasapainoaan etsivä Xiao Liwu -niminen pandapoikanen kellahtaa aika ajoin selälleen, vaikka se yrittää ottaa tukea pallolelustaan. Iloiselta vaikuttava veijari saa rapsutusta ja haleja eläinhoitajilta. Panda aiheuttaa katsojien keskuudessa naurua, kun se nojailee suloisesti palloonsa. Videon tekstin mukaan eläinhoitajat antoivat pandalle pallon, jotta he voisivat testata eläimen koordinaatiota.