Sami Hedberg Staralle: ”Voivathan ne ihmiset lähteä itkien kotiin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomen suosituimpien koomikkojen joukkoon lukeutuva Sami Hedberg on hauskuuttanut viime aikoina kymmeniä tuhansia ihmisiä Tour De Finland -kiertueellaan. Stara kävi katsastamassa puhutun stand up -esityksen ja tapasi Hedbergin.

Huumorimies pitää yleisön ja ihmisten lukemista oppimislajina. Katsojan vitsikäs hiillostaminen tulee pitää hyvän maun rajoissa. Kukaan ei ole tiettävästi suuttunut Hedbergille hänen jutuistaan. Miehen mukaan hänen komediaesitystensä tarkoituksena ei ole loukata ketään.

– Yleisöä pitää lukea. Kyllä sen aistii, jos joku ei halua, että hänelle jutellaan. Komediani ei ole loukkaamista. Haen yleisökontaktilla interaktiivisuutta. Ei ole ainakaan tullut tietoon, että joku olisi loukkaantunut, Sami Hedberg kertoi Staralle.

– Kerran eräs henkilö tuli sanomaan keikan jälkeen tuohtuneena, että miksi juttelin hänelle show’n aikana. Henkilö oli esityksen aikana ihan mukana jutussa, naureskeli ja niin edelleen. Se tuli yllätyksenä. Ei ole tarkoitus loukata ketään. Ei olekaan mitään hirveän pahoja juttuja käynyt. Voivathan ne ihmiset lähteä itkien kotiin, Hedberg kertoi.