Nyrkkeilijäkomistus puolialastomana uima-altaassa – näky naisten mieleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen nyrkkeilijä David Haye on voittanut uransa aikana monia raskaansarjan nyrkkeilymestaruuksia. Näyttelijän urastakin haaveileva mies sai äskettäin kotirouvat kehräämään esiintymällä I’m Celebrity… Get Me Out of Here! -realitysarjassa.

Nyt 32-vuotias nyrkkeilijäkomistus on rentoutunut uima-altaalla pelkissä boksereissaan. Hänet ikuistettiin kyseisessä tilanteessa naisten silmää hivelevään otokseen, jonka David julkaisi myös Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Haye haastoi äskettäin myös Batman-tähti Tom Hardyn otteluun kanssaan. Mies kehui näyttelijää varsinaiseksi tankiksi, josta saisi kovan vastuksen. Hardy vastasi myöntävästi nyrkkeilijän haasteeseen. Vielä ei julkisuuteen ole kuitenkaan tullut tietoja järjestetystä matsista.