LeAnn Rimes kännissä lavalla teinin kanssa? Katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar LeAnn Rimes kirjautui syksyllä vieroitushoitoon stressin, huonovointisuuden ja henkisten ongelmien takia. Poptähti esiintyi aiemmin tällä viikolla Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun finaaleissa 13-vuotiaan Carly Rose Sonenclaren kanssa.

Kantrimusiikkiakin esittävän LeAnn Rimesin lauluesitys nostatti monien kulmakarvoja, sillä neitokainen tuntui ampuvan yli lauluvokaalinsa. How Do I Live -kappaleen duetoinut Rimes joutui pian esityksen jälkeen kohuotsikoihin, sillä hänen epäiltiin esiintyneen humaltuneena.

The Huffington Post -lehti muun muassa kuvaili laulajattaren esiintymistä todella kiusalliseksi ja epämukavaksi. Myös monet fanit yllättyivät LeAnn Rimesin esiintymisestä, sillä hänen äänensä kuulosti huomattavasti aiempaa heikommalta. LeAnn Rimes kiisti humalahuhut TMZ-sivustolle.

– En voi ymmärtää, että ihmiset luulevat minun olleen humalassa. Mediassa liikkuu valheita tietyistä asioista, LeAnn Rimes kertoi sivustolle.

Julkkispari LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet useita kertoja ilmiriidoissa.