Leonardo DiCaprio pokasi Margot Robbien

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Hollywood-komistus Leonardo DiCaprio on noussut vuosien saatossa teinitähdestä kovan luokan elokuvanäyttelijäksi. Syvistä roolitulkinnoistaan tunnettu miekkonen tähdittää tammikuussa Django Unchained -elokuvaa.

38-vuotias hurmuri erosi äskettäin tyttöystävästään Erin Heathertonista. Nyt Leon kerrotaan löytäneen jälleen itselleen romanttista seuraa. Hän tapailee nimittäin The Wolf of Wall Street -elokuvan vastanäyttelijäänsä Margot Robbieta, uutisoi Breaking News -sivusto.

Miestähden raportoitiin yöpyneen äskettäin 22-vuotiaan Robbien New Yorkin asunnolla, ja poistuneen sieltä vaivihkaa seuraavana aamuna. Margotin kerrotaan myös osallistuneen Leonardon kunniaksi järjestetyille luksussyntymäpäiville.

Australialaiskaunotar bongattiin taannoin paparazzikuviin The Wolf of Wall Street -elokuvan kuvauksissa, joissa hänet nähtiin punaisessa mekossa. Asu tuo varsin hyvin esille neitokaisen rintamuksen.

Leonardon naisgalleriaan kuuluu merkittäviä viihdemaailman kaunottaria. Blondeihin neitokaisiin mieltynyt tähti on deittaillut aikaisemmin muun muassa Blake Livelyä, Gisele Bundchenia ja Bar Refaelia. Hänen viimeisin suhteensa mallikaunotar Erin Heathertoniin päättyi viime kuussa.