Snooki on kuin kääpiö Jwoww’n rinnalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realityohjelmasta tunnettu televisiokaunotar Snooki synnytti äskettäin esikoislapsensa, minkä jälkeen raskauskilot karisivat nopeasti tähden vartalolta. Sittemmin hän värjäsi hiuksensa leiskuvan punaisiksi.

Nyt 26-vuotias tähti on poseerannut yhdessä punaisella matolla ystävänsä Jenni Farleyn kanssa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman finaalissa. Jwoww on kuitenkin otoksista päätellen huimasti kollegaansa pidempi. Hän saakin Snookin näyttämään huomattavan lyhytmittaiselta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki, eli Nicole Polizzi, tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.