Painonsa kanssa jojoillut Jessica Simpson: ”Olen vain ihminen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Jessica Simpson solmi äskettäin 4 miljoonan dollarin arvoisen yhteistyösopimuksen Painonvartijat-laihdutusfirman kanssa. Sittemmin neidon huhuttiin tulleen toistamiseen raskaaksi, mikä sai yrityksen edustajat raivon valtaan.

Ensimmäisen raskautensa jälkeen 18 kiloa laihtunut tähti nähdään nyt uudessa Painonvartijat-mainoksessa hurjasti hoikistuneena. Täysin Jessica ei ole kuitenkaan kurvikkuuttaan menettänyt. Mainoksen kerrotaankin ärsyttäneen laihdutusyritystä, koska he olisivat halunneet nähdä popparin siinä vieläkin hoikempana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Minun ei tarvitse olla täydellinen. Olen vain ihminen, rakastan ruokaa ja elämää. En koskaan tiennyt, että voisin olla näin kontrollissa ja samalla vapaa, kertoo farkkuihin ja flanellipaitaan verhoutunut Jessica mainosvideolla.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.