Koskettava video koiran ja kehitysvammaisen pojan ystävyydestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirista ei turhaan sanota, että ne ovat ihmisen parhaita ystäviä. Eläinlajin yksilöiden tiedetään monesti esimerkiksi pelastaneen hätään joutuneita ihmisiä. Nyt eräällä hellyyttävällä verkkovideolla nähdään sydäntä lämmittävä lapsen ja koiran ystävyys.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Downin syndroomaa sairastava pikkupoika istuskelee kultaisennoutajan kanssa pihakivetyksellä, ja saakin perheen lemmikiltä annoksen rakkautta. Pienokainen ei tiedä miten suhtautuisi lähentelevään ja suukottelevaan koiraan, joka hivuttautuu koko ajan poikaa lähemmäksi.

Tenava siirtyy vaivihkaa kauemmas eläimen ulottuvilta, mutta koira laittaa pian tassunsa rakastavasti hänen olkapäälleen kuin halaukseen. Lopulta kehitysvammainen lapsi halaa karvaista otusta.