Heidi Klum julkaisi topless-kuvan verkossa: ”Nautiskelua paratiisissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Heidi Klum, Saksan lahja mallimaailmalle, on onnistunut vuosien saatossa edistämään uraansa myös catwalkien ulkopuolella. Hänet on nähty juontamassa muun muassa Muodin huipulle -ohjelmaa.

39-vuotias Heidi on nyt julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän nautiskelee paratiisirannalla auringosta yläosattomissa. Aurinkotuolissa makaileva vähäpukeinen neitokainen ei kuitenkaan paljastanut verkossa seuraajilleen lomailupaikkansa sijaintia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.