Laihtunut Snooki nettikuvissa – katse hakeutui rintoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta Jersey Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, synnytti äskettäin esikoislapsensa. Sittemmin hän onnistui laihduttamaan nopeasti vauvakilonsa ja värjäsi myös kutrinsa punaiseksi.

Nyt 26-vuotias Snooki julkaisi Twitter-blogissaan otoksia, joissa hän esittelee kurvikasta kroppaansa seksikkäissä asuissa. Neitokaisen avokaulaiset puvut antavat antoisan näkymän tämän muhkeaan rintavakoon.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.