Madonna uhkasi peruuttaa konsertin – raivosi tupakoiville faneille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Kiertueella on nähty useita kohauttavia tempauksia. Laulajatar kertoi taannoin aloittaneensa raittiin elämän, sillä hän halusi olla huippukunnossa maailmankiertueellaan.

54-vuotias Madonna on kohahduttanut ihmisiä mitä erikoisemmilla keinoilla esiintymislavoilla, mutta nyt muutama yleisön edustaja on saanut Madonnan itsensä raivon partaalle. Tähti nimittäin suuttui ennen chileläisellä ulkoilma-areenalla järjestettyä konserttia, koska yleisöstä kantautui lavalle tupakansavua. Madonna teki selväksi, ettei hän siedä faneja, jotka polttavat esiintymislavan edessä.

– Tuolla on polttavia ihmisiä… Ei tupakointia! Jos aiotte polttaa tupakkaa, en aio esiintyä, Madonna ilmoitti.

Madonna mukaan hän ei olisi voinut laulaa, mikäli ihmiset olisivat polttaneet kesken hänen ääniharjoitustensa. TMZ-verkkosivuston mukaan tähti jatkoi saarnaansa, kunnes tupakoineet yleisön edustajat tumppasivat viimein savukkeensa.

– Te vain tuijotatte minua ja poltatte tupakkaanne, kuin olisin joku v*tun idiootti, Madonna lisäsi.

Madonna on ollut kuluneen vuoden aikana tiiviisti otsikoissa kohukonserttiensa merkeissä. Hän on aiheuttanut paljon kritiikkiä faniensa keskuudessa myöhästelynsä takia. Laulajatar aloitti taannoin keikkansa Yhdysvaltojen Philadelphiassa kaksi ja puoli tuntia myöhässä. Diivakuningattaren viivästelyn johdosta useat fanit häipyivät paikalta turhautuneita.