Syyllistytkö sinä tähän ällöttävään tapaan?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monilla ihmisillä on erilaisia tapoja, jotka voivat joskus olla muiden mielestä ällöttäviä. Kynsien pureskeleminen, röyhtäily ja pepun raapiminen ovat tällaisia tapoja, jotka voivat joskus saada lähellä olevat ihmiset ärsyyntymään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään mies, joka kunnostautuu nenän kaivamisessa. Ranskalainen juhlapukuun pukeutunut mies istuu metrossa lehti kädessään, mutta ei kuitenkaan pysty olemaan sivistyneesti paikoillaan matkansa aikana.

Mies kaivaa antautumuksellisesti nenäänsä junassa ja laittaa sieraimista sorkkimansa löydökset suuhunsa muista matkailijoista välittämättä. Kyseisen herran innokkuus oman räkänsä syömiseen viitannee siihen, että häneltä saattoi jäädä sinä aamuna aamupala väliin.