Super Mario säikäytti kissan toden teolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on julkaistu paljon videoita, joissa lemmikinomistajat ovat kuvanneet rakkaiden eläintensä reaktioita musiikin kuunteluun tai television katseluun. Nyt erään tutkailevan kissan hulvaton nettivideo leviää parhaillaan verkossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nettivideon alussa nähdään Super Mario -pelistä tuttu maisema kuvaruudulla. Taustalla soi pelin tunnusmusiikki, joka voi tuoda monelle videon katsojalle lapsuuden muistot mieleen.

Pian videon kuvaaja siirtää kameran huoneeseen hiipparoivaan kirjavaan kissaan, joka tepastelee mietteliäänä avoimesta ovesta pelihuoneeseen. Kauittimista raikuva musiikki aiheuttaa kissassa säikähtyneen reaktion, kun se pomppaa aina ilmaan tunnusbiisin korkeissa sävelkohdissa.