Bradley Cooperilla viiisi nänniä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on markkinoinut viime aikoina Silver Linings Playbook -elokuvaansa.

Nyt 37-vuotias Bradley Cooper on tehnyt näyttävän pilan televisiohaastattelussa. Näyttelijäkomistus esiintyi hiljattain Ellen-keskusteluohjelmassa, jossa hän järkytti naisfanejaan paljastamalla paitansa sisällön.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Cooper nimittäin väitti juontajalle, ettei hän koskaan riisu paitaansa, koska hänellä on rinnassaan kolmas nänni. Nännivilautus ei suinkaan jäänyt ainoaksi, sillä haastattelun aikana hän esitteli myös käsivarressaan ja jalassaan komeilevaa nänniä. Lopulta koko juttu paljastui vitsiksi, sillä ylimääräiset nännit olivat taidokkaan maskeeraajan tulosta.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tittelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.