Liam Hemsworth joutui katutappeluun – video nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus meni aiemmin tänä vuonna kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Nälkäpeli-elokuvissa näyttelevä Hemsworth joutui äskettäin pettämishuhujen kohteeksi.

Nyt 22-vuotiaan näyttelijäkomistuksen uutisoidaan ajautuneen rajuun katutappeluun Philadelphiassa. Liam Hemsworth oli viettänyt keskiviikkona ystävänsä kanssa iltaa eräässä yökerhossa. Aamuyön aikaan ravintolasta poistunut kaksikko joutui baarin edustalla juopuneen miehen hyökkäyksen kohteeksi.

Baarin ulkopuolella örveltäneen miehen kerrotaan muun muassa heittäneen kiviä Hemsworthin ja hänen ystävänsä päälle. Näyttelijä ja hänen kaverinsa taltuttivat miehen maahan ja soittivat poliisille. Silminnäkijä ikuisti tapahtuneen videolle, joka on jo julkaistu verkossa.

Disney-kaunotar Miley Cyrus on aiemmin seurustellut muun muassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia. Pariskunta asuu yhdessä Los Angelesissa.