Selena Gomez fanittaa kollegaansa – julkaisi näyttävän videon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähteydestä sittemmin jo aikuisten kerhoon varttunut näyttelijäkaunotar Selena Gomez on viime aikoina ollut otsikoissa erottuaan hetkellisesti poikaystävästään Justin Bieberistä. Sittemmin pari palasi takaisin yhteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 20-vuotias kaunotar on julkaissut tanssitribuuttivideon poppari Taylor Swiftin I Knew You Were Trouble -kappaleen pohjalta. Videolla Selena nähdään ystäviensä kanssa tanssimassa seksikästä koreografiaa hittilaulun tahdissa. Omalla YouTube-kanavallaan videon julkaissut tähti ylistääkin Swiftiä suureksi inspiraatiokseen.

Äskettäin Bieberin ja Gomezin rakkausongelmien syy selvisi. Us Weekly -lehti kertoi, että laulajakomistus nauttii muiden naisten vilkuilusta niin paljon, että se alkoi jo ärsyttää hänen rakastaan. Suhde rakoilikin uutisoinnin mukaan Selenan luottamuspulan takia.