Spider-Man -elokuvan virheet koottiin yhteen videoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Amazing Spider Man -elokuva on tuottanut jo yli 750 miljoonaa dollaria. Brittinäyttelijä Andrew Garfield näyttelee elokuvissa Peter Parker -hahmoa, joka elää kaksoiselämää Hämähäkkimiehenä ja tavallisena teinipoikana. Elokuvasta tullaan tekemään ainakin kaksi jatko-osaa.

Nyt verkossa on julkaistu parodiavideo, jossa kerrotaan The Amazing Spider Man -elokuvan nolot ”mokat”. Nettivideolla selostaja muun muassa kertoo, ettei nuorta Peter Parkeria näyttelevä lapsi näytä lainkaan nuorelta Andrew Garfieldiltä. Lisäksi videon tekijät ihmettelevät, miksi tunnettu Peter Parker -roolihahmo käyttää Bing-hakupalvelua.

Parodiavideolla myös ihmetellään erään rakennuksen sisällä olevaa hylättyä nyrkkeilykehää, jonne Peter Parker yhtäkkiä putoaa. Hahmo saa sieltä idean Hämähäkkimies-asuunsa. Tekijöiden mielestä maskeeraajan tekemät viiltohaavat eivät näytä kovin todellisilta.