Taru sormusten herrasta -elokuvista parodiatraileri: ”Vagina herää eloon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uudessa Seelannissa kuvattu Taru sormusten herrasta -fantasiaelokuvatrilogia oli aikoinaan yleisömenestys. Elokuvat ovat saaneet 17 Oscar-palkintoa ja ne ovat tuottaneet yhteensä yli kaksi miljardia dollaria.

Nyt Screen Junkies -viihdesivusto on julkaissut suuren budjetin elokuvasta parodiatyyppisen trailerin. Tällä kertaa ”rehellisten” trailereiden tekijät ovat ottaneet syyniinsä Peter Jacksonin ohjaamat legendaariset Taru sormusten herrasta -elokuvat.

Trailerissa muun muassa kuvaillaan elokuvan pääpahista Mustaa Ruhtinasta Sauronia ilkeäksi vaginaksi, joka herää eloon. Lisäksi he kuvailevat näyttelijäkaartia fantasiamaiseksi poikabändiksi. Trailerin mukaan elokuvat ovat 11 tunnin pituinen mainos Uuden Seelannin upeista maisemista.