Mark Zuckerberg ja vaimo paljastivat rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookin käyttäjämäärä ylitti lokakuussa miljardin rajapyykin. Palvelu on tehnyt omistajistaan superrikkaita, mutta perustaja Mark Zuckerberg tosin putosi tänä vuonna Yhdysvaltain 36. rikkaimmaksi kansalaiseksi. Vielä vuonna 2011 hän oli maan 14. rikkain henkilö.

Parhaillaan Mark Zuckerberg viettää lomaansa Havaijilla Mauin saarella yhdessä vaimonsa Priscilla Chanin kanssa. Superrikas pariskunta kuvattiin eilen rannalla, kun he osallistuivat yksityiselle surffauskurssille.

Äskettäin Mark Zuckerberg kertoi luovuttaneensa 18 miljoonaa yhtiön osaketta Silicon Valley Foundation -hyväntekeväisyyssäätiölle. Osakkeiden arvo on The Hollywood Reporter -verkkosivuston mukaan noin 375 miljoonaa dollaria. Silicon Valley Foundation -hyväntekeväisyysjärjestö tekee työtä esimerkiksi terveydenhuollon ja opetuksen parantamiseksi.