Tosielämän Fruit Ninjasta valtava hitti – 16 miljoonaa YouTube-katselua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eriskummalliset nettivideot kykenevät tunnetusti keräämään lyhyessäkin ajassa ennätysmäärän katsojia puoleensa. Esimerkiksi tällä hetkellä YouTuben katsotuin video, PSY:n musiikkivideo Gangnam Style -hittibiisiin naurattaa monia omituisuudellaan. Nyt pinnalle on noussut uusi hittivideo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on suosittua Fruit Ninja -peliä matkiva video, jossa ”tosielämän hedelmäninja” halkoo ilmaan heitettyjä hedelmiä. Aivan Gangnam Stylen katsojamääriin tuore hitti ei kuitenkaan vielä ole päässyt. Dubstep-musiikkiin yhdistetty ninjailu on kerännyt viikon aikana yli 16,1 miljoonaa katsojaa YouTubessa.

Videon taika kiteytyy lentäviin kiiveihin, banaaneihin, pommeihin ja kurpitsoihin. Scott & Brendo -kaksikon dubstep-kappaleeseen tehdyn videon takana on Scott Winn – niminen videontekijä. Videon teemaksi päätynyt Fruit Ninja -peli on erittäin suosittu – peliä on ladattu vuodesta 2010 lähtien yli 300 miljoonalle laitteelle.