Vuoden 2012 sekopäisimmät käytännön pilat koosteessa – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuluneen vuoden aikana verkossa on levinnyt tuhansia pilavideoita, joissa ihmiset huijaavat erilaisin tavoin läheisiään tai jopa täysin tuntemattomia ihmisiä. Nyt näistäkin videoista on tehty hulvaton kooste.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään muun muassa aiemminkin uutisoinnin kohteeksi noussut pila, jossa eräs mies pelästyttää tyttöystävänsä ryöstäjäksi pukeutumalla. Naamiokasvoinen mies tulee muka ”vahingossa” naista ja hänen ystäviään ovella vastaan neidon tietokone kädessä.

Koosteessa nähdään lisäksi pätkä kaupassa asioivasta miehestä, joka esittää riitelevänsä puhelimessa tapailemansa naisen aviomiehen kanssa. Hän sopii ärhentelijän kanssa kaksintaistelun, mutta antaakin tälle viattoman sivustakatsojan tuntomerkit.