Vanhemmat holhosivat liikaa – tytär hankki lähestymiskiellon

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Vanhemmat voivat tunnetusti olla hieman ylisuojelevia lapsiaan kohtaan. Aikuisia lapsiaankin holhoavat vanhemmat aiheuttavat yleensä vain noloja hetkiä. Nyt otsikkoihin on kuitenkin noussut eräät amerikkalaisvanhemmat, jotka saivat tyttärensä elämän täysin sekaisin.

21-vuotiaan Aubrey Irelandin koko elämä meni uusiksi tämän lähdettyä opiskelemaan musiikkia lähes tuhannen kilometrin päähän kotikaupungistaan. Muuton myötä opiskelijatytön vanhemmat alkoivat nimittäin ahdistelemaan tytärtään jatkuvasti.

Lopulta Ireland joutui jopa ottamaan lähestymiskiellon omia vanhempiaan vastaan, Radar Online -sivusto uutisoi. Heti opiskelujen alettua neitokaisen vanhemmat alkoivat tekemään yllätysviisiittejä tyttärensä luo.

Kaksikko myös väitti Irelandin koululle, että hänellä on mielenterveysongelmia ja he asensivat tyttärensä tietokoneeseen ja puhelimeen vakoiluohjelmia vahtiakseen tätä. Kympin oppilaana tunnettu Ireland sai lopulta koululta omat turvamiehet, jotka joutuvat valvomaan, ettei hurahtaneet vanhemmat tule katsomaan tyttärensä musiikkiesityksiä.

– Me emme häiritse häntä, Aubrey Irelandin äiti Julie kommentoi tilannetta.