Ke$ha väittää: ”Minut pakotettiin laulamaan kielletty kohukappale”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rohkeasta tyylistään tunnettu poptähti Ke$ha on julkaissut uransa aikana jo lukuisia hittikappaleita. Naisen tuorein Die Young -single poistettiin taannoin soittolistoilta Yhdysvaltojen Connecticutissa tapahtuneen kouluammuskelun takia.

25-vuotias Ke$ha on nyt kommentoinut Die Young -hittibiisistään aiheutunutta kohua. Poptähden mukaan hän ymmärtää, miksi kyseinen kappale on vedetty pois radioiden soittolistoilta. Lisäksi laulajatar väittää, että hän ei olisi halunnut laulaa kyseisen hittibiisin lyriikoita niiden aran sisällön takia.

– Minullakin oli ongelma Die Young -kappaleen lyriikkojen kanssa tämän asian takia. En halunnut laulaa kappaleen sanoituksia, vaan minut PAKOTETTIIN siihen, Ke$ha kommentoi Twitter-blogissaan.

Julkisuudessa Ke$han väite pakottamisesta tyrmättiin välittömästi epäuskottavana. Poptähti poistikin twiittinsä pian sen julkaisemisen jälkeen. Ke$ha kirjoitti tapahtuneesta myöhemmin uuden kommentin, jossa hän kertoi tuntemuksistaan hieman eri tavalla.

– Olen todella pahoillani kaikille niille, jotka ovat joutuneet osallisiksi tähän tragediaan. Ymmärrän, miksi kappaleeni on epäsovelias. Sanat eivät pysty kuvailemaan, Ke$ha kirjoitti verkossa.

Kesha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.