Nyrkkeilijä David Haye paidattomana – mikä lihaskimppu!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen nyrkkeilijä David Haye on voittanut uransa aikana monia raskaansarjan nyrkkeilymestaruuksia. I’m Celebrity… Get Me Out of Here! -realitysarjassakin esiintynyt mies julkaisi äskettäin verkossa otoksen, jossa hänet nähtiin puolialastomana uima-altaassa.

Nyt 32-vuotias lihaskimppu on jälleen hemmotellut naisfanejaan seksikkäällä otoksella. David Haye julkaisi Twitter-blogissaan otoksen, jossa hänet nähdään ilman vaatteita. Kyseinen kuva on suunnattu miehen muhkeisiin lihaksiin, ja se tuo esille muun muassa hänen timmit vatsalihaksensa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Haye haastoi äskettäin myös Batman-tähti Tom Hardyn otteluun kanssaan. Mies kehui näyttelijää varsinaiseksi tankiksi, josta saisi kovan vastuksen. Hardy vastasi myöntävästi nyrkkeilijän haasteeseen. Vielä ei julkisuuteen ole kuitenkaan tullut tietoja järjestetystä matsista.