Snookin rintavako pääosassa – kuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu Nicole ”Snooki” Polizzi kertoi äskettäin sosiaalisessa mediassa näkevänsä vähintään kerran viikossa poptähti Rihannasta unta. Uutenavuotena neitokainen kertoi lupaavansa olla hyvä äiti pienelle poikavauvalleen.

Nyt 25-vuotias neitokainen on julkaissut Instagram-blogissaan näyttävän kuvan, jossa punahiuksisen kaunottaren rintamus pääsee oikeuksiinsa. Avokaulaiseen glitter-asuun sonnustautunut Snooki oli uutenavuotena juontamassa MTV-kanavan juhlaohjelmaa ystävänsä Jenni ”Jwoww” Farleyn kanssa.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.