Adam Lambert biletti Saulin kanssa – katso kuva jatkoilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailusta julkisuuteen noussut poptähti Adam Lambert on luonut menestyksekästä laulajanuraa maailmalla. Suomessa mies tunnetaan musiikkinsa ohella myös parisuhteetaan suomalaisen Sauli Koskisen kanssa. Ensi keväänä Adam saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen.

Lauantaina Adam Lambert julkaisi Instagramissa valokuvan hänen ja ystäviensä bileistä, joissa oli mukana myös poikaystävä Sauli Koskinen. Adam kertoi kuvatekstissä, että kyseessä olivat jatkobileet.

20130106-231335.jpg

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.