Helen Flanagan julkaisi rantakuvansa: ”Inspiraatiota kuntosalille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Helen Flanagan aiheutti äskettäin hurjan kohun tempauksellaan, jossa hän julkaisi Twitter-blogissaan väkivaltaa henkiviä asekuvia. Otokset aiheuttivat välittömästi raivoisan palauteryöpyn Yhdysvalloissa tapahtuneen koulusurman jälkimainingeissa.

Nyt uhkea neito julkaisi Twitter-blogissaan seksikkään rantaotoksen, jossa hänet nähdään sinisissä bikineissä. Kyseinen asu tuo muun muassa erittäin hyvin esille Helenin ruskettuneen ihon ja muhkean rintavarustuksen.

– Inspiraatiota kuntosalille, kirjoitti kaunotar blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Äskettäin kurvikas blondi tähditti muiden brittitähtien kanssa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmaa. Kyseisessä sarjassa nähtiin myös muun muassa nyrkkeilijäkomistus David Haye. Seitsemänneksi kisassa sijoittunut Flanagan kuvasi kokemustaan viidakossa elämisestä melkoisen rankaksi.