Alexandra Storm riisui hikiset treenivaatteet rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen Hollywood-komistuksen Zac Efronin rakkauselämä on jatkuvassa julkisuuden valokeilassa. Muun muassa Vanessa Hudgensin ja Lily Collinsin kanssa seurustellut tähti ikuistettiin viime kesänä ruotsalaisen mallikaunottaren Alexandra Stormin kainalossa, ja parin huhuttiin tuolloin tapailevan.

Sittemmin vaalea kaunotar on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt Alexandra on kuitenkin bongattu jälleen Miami Beachilla vähäpukeisenä lenkkitunnelmissa. Mallineitokainen juoksenteli hikisenä rantahiekalla, kunnes päätti vilvoittaa itseään vaatteita vähentämällä.

Minishortseihin ja pikkuruiseen toppiin verhoutunut nainen vaihtoikin pian juoksuasunsa bikineihin, jotka toivat hänen kroppansa muodot esille. Tulevaisuus näyttää, tullaanko ruotsalaista kurvitarta näkemään enemmänkin julkisuuden valokeilassa.