Rebecca Blackin tuottaja palasi – vuoden karmein biisi ja tanssi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplaulaja Rebecca Black nousi keväällä 2011 nettisensaatioksi Friday-kappaleensa myötä. 14-vuotiaan teinitähden kappale herätti huomiota lähinnä kehnolla laadullaan, sillä jotkut nimittivät sen jopa maailman huonoimmaksi biisiksi. Toisaalta samaan aikaan jotkut kehuivat konseptia nerokkaaksi.

Rebecca Blackin Friday-kappaleen taustalla hääri Patrice Wilson -niminen nigerialaissyntyinen muusikko ja tuottaja. Nyt mies yrittää toistaa Fridayn ”menestystä” kahdesta nuoresta tytöstä koostuvan Tweenchronic-duon kappaleella Skip Rope. Myös tällä kertaa Patrice Wilson vierailee itse kappaleen loppupuolella.

Naruhyppelystä kertovan hiphop-henkisen kappaleen hämmentävällä musiikkivideolla tekoviiksiin pukeutunut poika myy kadunkulmassa ”laittomia” karkkeja huumeiden tapaan. Friday-hitin lailla kappale on kerännyt internetissä negatiivista palautetta, mutta jää nähtäväksi, tuleeko siitä edeltäjänsä kaltainen internetsensaatio. Tähän mennessä sillä on jo yli 200.000 katselukertaa.