Heidi Klum varoittaa nuoria mallikaunottaria: ”Valokuvaajat haluavat riisua vaatteesi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna maailmalla herätti hämmästystä saksalaisen huippumallin Heidi Klumin avioero laulaja Sealista. Äskettäin mallikaunotar kertoi, ettei halua enää koskaan mennä uudestaan naimisiin.

39-vuotias julkkistähti on poseerannut pitkän uransa aikana lukuisissa alastonkuvissa. Nyt Heidi kuitenkin väittää, ettei nuorten mallineitosten kannattaisi seurata hänen jalanjälkiään ja riisua vaatteitaan ensimmäisen tilaisuuden tullen.

– Kun sinulla on kaunis vartalo, valokuvaajat haluavat usein riisua vaatteet pois. Voit päätyä pian alastomaksi. Sinun täytyy olla vahva ja sanoa tiukasti ei, kun olet nuori ja omillasi. Kaikki eivät ole ystävällisiä ja ajattele parastasi, kertoi Heidi Klum Ocean Drive -lehdelle.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.